SSL-certificaat van Xolphin Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers Steun Nucia, doneer!

Doneren aan Nucia

Op welke manier wil je doneren?

Beste bezoeker,

Wij zijn ervan overtuigd dat het niet nodig zou moeten zijn om te betalen voor een veilige computer. De mensen die meewerken aan Nucia zijn vrijwel uitsluitend vrijwilligers, zodat wij alle informatie en persoonlijke ondersteuning gratis kunnen aanbieden.

Desondanks hebben wij wel enkele terugkerende kosten, zoals de kosten voor internetbandbreedte, hosting, softwarelicenties en onderhoud. Naarmate wij meer bezoekers krijgen, nemen deze kosten toe. Hoewel wij inkomsten halen uit de advertenties die we op de site tonen, zijn deze inkomsten niet toereikend om de kosten volledig te dekken.

Daarom willen we je, als je tevreden bent over de door ons geboden ondersteuning of verstrekte informatie, graag wijzen op de mogelijkheid om een donatie te doen. Kies je ervoor om te doneren, dan zorg je ervoor dat wij jou en anderen kunnen blijven helpen virusbesmettingen te verhelpen en te voorkomen. Op die manier draag je bij aan een veiliger internet.

Hoewel wij een donatie dus zeer waarderen, zul je in geen geval minder ondersteuning van ons krijgen als je ervoor kiest om niet te doneren. Wij zullen een donatie nooit als voorwaarde stellen voor toegang tot informatie of ondersteuning. Verder willen we je ervan verzekeren dat kleine donaties even welkom zijn als grote.