SSL-certificaat van Xolphin Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers Steun Nucia, doneer!
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1
  Schermafbeelding van smeenk


  Technische vaardigheid
  5. Expert
  Antivirus
  Ms Security Essentials
  Firewall
  Windows Firewall
  Berichten
  34.930
  Blog Berichten
  2

  Reclame blokkeren met de InPrivate-filtering in IE8

  Advertenties blokkeren??

  Veel mensen worden weerhouden van het gebruik van IE8 omdat er een functie zou ontbreken om Ads te blokkeren zoals Ad-Block bij FireFox.

  Misschien is het niet algemeen bekend, maar IE8 bevat in feite een goede advertentieblokkering.
  Dit is het zogenaamde "InPrivate-filtering".
  Het InPrivate Filtering (in te schakelen door de toetsencombinatie CTRL + SHIFT + F) is eigenlijk bedoeld om onderdelen van websites die privacy gevoelige gegevens verzamelen te blokkeren.
  Maar een neveneffect is dat we het ook als reclamefilter kunnen instellen.

  Bijzonder van de InPrivate-filter is dat het(indien ingeschakeld) automatisch content kan detecteren die met een hoge frequentie op websites die u bezoekt voorkomt.
  Het InPrivate-filter zal dergelijke inhoud weergeven zodat een gebruiker maatregelen kan nemen. De gebruiker kan aangeven of deze content gewenst of ongewenst is en besluiten deze te blokkeren of juist toe te staan.
  Ook kan je aangeven op hoeveel verschillende websites content aangetroffen mag worden voordat deze in de lijst zichtbaar wordt en je dus de keuze krijgt om het te blokkeren. Maar het is ook mogelijk om IE automatisch dergelijke inhoud te laten blokkeren.

  Het enige wat dan eigenlijk nog nodig is, is een "Lijst" met daarin een omschrijving van ongewenste inhoud om "InPrivate-filtering" als iedere andere Adblock toepassing te laten functioneren.
  De werking van het filter wordt dan vergelijkbaar met Adblock Pro in FireFox. Het is dan mogelijk om bepaalde content te blokkeren zonder een beroep te doen op de geschiedenis van uw surfgedrag.

  InPrivate-filtering inschakelen.

  In de menubalk van IE8, onder "Beveiliging" kan je er voor zorgen dat "InPrivate-filtering" is ingeschakeld. Dit doe je eenvoudig door het te selecteren met je muis waardoor er een vinkje voor geplaatst wordt ten teken dat InPrivate-filtering is geactiveerd.

  Daaronder zie je ook "InPrivate-filtering-instellingen" staan. Daar staat ook een lijstje met alle content die op basis van de frequentie van verschijnen op websites is gefilterd.
  De standaard frequentie is "10", wat betekent dat de content op 10 verschillende websites voor moet komen om in het lijstje terecht te komen.
  U kunt deze frequentie zelf aanpassen met een minimum van 3 en een maximum van 30.

  Bovenaan staan een aantal zogenaamde radio buttons, dit zijn keuzerondjes waarbij de eerste "Automatisch blokkeren van de inhoud" geselecteerd dient te worden om InPrivate Filter als Ad-blocker in te stellen.

  Iemand heeft de Adblock lijst van FanBoy aangepast om deze te gebruiken als Ad-blocker voor Internet Explorer 8.
  Deze kan je hier downloaden als zip-bestand.
  Dit zip-bestand bevat een XML-document.
  Het XML-bestand kan je bij "Geavanceerde instellingen" laten importeren in het InPrivate Filter zodat deze meegenomen wordt als te blokkeren content.

  Vanaf dat moment zal de hoeveelheid Ads in websites vergelijkbaar afnemen dan wanneer je surft met de Ad-Block Pro in FireFox.

  Het InPrivate Filter staat niet automatisch ingeschakeld wanneer Internet Explorer wordt gestart, je zult het dus iedere keer zelf moeten selecteren.
  Een oplossing hiervoor is een registerfix die het filter automatisch laat starten iedere keer wanneer IE wordt gestart: enable inprivate.reg
  Bestandje downloaden, dubbelklikken en toestemming geven wanneer dat wordt gevraagd.
  Wanneer je dit ongedaan wilt maken gebruik je: disable inprivate.reg.
  Mocht je tijdens het surfen reclamecontent willen laten weergeven dan haal je in het menu "Beveiliging" het vinkje weg bij "InPrivate Filterering" en daarna ververs je de pagina.

  Bron: mijn blog

 2. #2
  Schermafbeelding van Indicium
  Technische vaardigheid
  3. Ervaren
  Besturingssysteem
  Windows 10 Home 64 bits
  Antivirus
  Avira Antivirus
  Firewall
  Comodo Firewall
  Berichten
  421
  Blog Berichten
  4

  Geen echte optie.

  Reclame blokkeren met de InPrivate-filtering in IE8 is geen echte optie, omdat de vrijstellingen niet op een eenvoudige wijze kunnen worden gegeven.
  Met vriendelijke groet.
  Microsoft Pro W10 Win 10 Win10 Windows 7 Windows 8.1
  Surf bewust en voorkom misbruik. Ken het web. Onbetrouwbare sites immuniseren. Installeer geen malware. Scan (verdachte) bestanden en analyseer de overeenkomst(en). Let op de privacy. Monitor providers. Klaag over spam. Lees de huisregels. Internet veilig.


 3. #3

  Technische vaardigheid
  1. Starter
  Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium
  Antivirus
  Norton
  Firewall
  Norton
  Berichten
  4
  hoi mensen ik heb een vraag als je hem heb toe gevoegt heb aan de regedit en wil hem weer verwijderen hoe doe je het dan gr robbin

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •