Als ik in internet explorer grab pro van orbit downloader inschakel dan krijg ik daarna steeds de melding 'de webpagina kan niet worden weergegeven.' Ook als ik daarna grab pro weer afsluit blijft dat. Als ik IE opnieuw opstart gaat ie weer goed.

achtergrond: ik had orbitdownloader van de computer afgehaald omdat ik in een ander programma een melding kreeg van een mogelijk software conflict. Orbit bleek niet de oorzaak maar Norman. Ik heb norman van de computer afgehaald en Nod32 geinstalleerd. Ik heb Orbit weer opnieuw geinstalleerd maar het werkt dus niet meer.

via grab++ lukt het ook niet. Ik heb een stukje logfile kunnen achterhalen:
2010-06-20 20:51:01 Connecting stream53.grooveshark.com:80
2010-06-20 20:51:01 Connected
2010-06-20 20:51:01 GET /stream.php HTTP/1.0
2010-06-20 20:51:01 Host: stream53.grooveshark.com
2010-06-20 20:51:01 Cookie: PHPSESSID=53b4d8c664ae8975c75b27a1fd94ba3a; __qca=1226080335-21051134-74731698; __gads=ID=2da1a139f1c6a845:T=1264356378:S=ALNI_MYc2XQGvyjcVE46KKk5Te2as2QZ9w; __utma=111479378.1124289207.1274468676.1274468676.1276983678.2; __utmz=111479378.1274468676.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)
2010-06-20 20:51:01 Referer: http://listen.grooveshark.com/main.s...2a3e433f3fedee
2010-06-20 20:51:01 User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; AskTbMP3R7/5.7.0.231)
2010-06-20 20:51:01 Content-Type: audio/mpeg
2010-06-20 20:51:01 Accept: */*
2010-06-20 20:51:01 Pragma: no-cache
2010-06-20 20:51:01 Cache-Control: no-cache
2010-06-20 20:51:01 Connection: close
2010-06-20 20:51:02 HTTP/1.0 400 Bad Request
2010-06-20 20:51:02 X-Powered-By: PHP/5.1.6
2010-06-20 20:51:02 Content-type: text/html
2010-06-20 20:51:02 Content-Length: 0
2010-06-20 20:51:02 Connection: close
2010-06-20 20:51:02 Date: Sun, 20 Jun 2010 18:51:01 GMT
2010-06-20 20:51:02 Server: lighttpd/1.5.0
2010-06-20 20:51:02 Wait for retry(5S)
enz
enz.

Ik kan dus met grab ++ iets verder komen dan met grab pro maar uiteindelijk werkt dat ook niet en dat zal haast wel de zelfde oorzaak hebben.

Wie weet wat er aan de hand is?

alvast dank
Soefi