Inloggen of Register

Test

U bent hier

Nieuws zoeken

Websecurity

'Kinderen willen internetpolitie'

Uit onderzoek van het expertisecentrum Mediawijzer.net, onder elfduizend kinderen en elfduizend ouders, dat 32% van de ondervraagde kinderen graag een soort internetpolitie wil, waar ze vragen aan…

Aanval op PiratenPartij groter dan aanvankelijk gedacht

De digitale aanval die gisteren heeft plaatsgevonden op de PiratenPartij blijkt groter dan aanvankelijk gedacht.

PiratenPartij gehackt tijdens ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de PiratenPartij, werd de politieke partij, gericht op digitale vrijheid en privacy, gehackt. De hacker heeft toegang gehad tot bestanden op de website en de ledenadministratie.

OneOne biedt veilige communicatie via app

Versleutelde en extra beveiligde berichtendiensten zijn in op het moment en de app OneOne profiteert daar van mee. OneOne is een app waarmee gebruikers veilig met elkaar kunnen communiceren.

'Gros Tor-gebruikers zijn te achterhalen'

Uit onderzoek van de Columbia University blijkt dat van het gros, zo'n 81 procent, van de Tor-netwerkgebruikers het ip-adres te achterhalen is.

Blackberry en Samsung verbeteren beveiliging Android

Samsung en Blackberry hebben aangekondigd te zullen gaan samenwerken om de beveiliging van Android eens stevig te verbeteren.

Microsoft geeft grote patch vrij voor kritiek Windows-probleem

Microsoft heeft een grote patch voor een probleem zo groot als Heartbleed vrijgegeven.

Plasterk wil inlogmethodes DigiD veiliger maken

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken onderzoekt momenteel methodes om het inloggen op DigiD veiliger te laten verlopen, zo laat de minister in een brief aan de Tweede Kamer weten.

Dropbox reageert op kritiek van Snowden

Edward Snowden heeft onlangs consumenten nog gewaarschuwd voor het gevaar van Dropbox en dat ze moesten weg stappen van de dienst wanneer ze waarde hechten aan hun privacy. Dropbox heeft nu op die kritiek gereageerd.

Gros berichtenapps blijkt onveilig

Het gros van de 39 meest populaire chat apps op smartphones, phablets en tablets zijn onveilig, zo blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging Electronic Frontier Foundation…

Pagina's

Abonneren op Nieuws (Websecurity)
Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook
Copyright ©2004 - 2013, Stichting Nucia
Hosted by CloudVPS - High Availability Cloud Servers