Inloggen of Register

Test

U bent hier

Nieuws zoeken

Spam

Valse e-mail van TNT linkt door naar malware

Momenteel is er een e-mail in omloop van transportbedrijf TNT Express, met als onderwerp "Delivery Notification", waarin staat dat er onlangs een koerier is langs geweest met een pakket en dat het…

Valse e-mails Belastingdienst in omloop

De Belastingdienst waarschuwt internetgebruikers voor valse e-mails. Deze e-mails hebben als afzender ASN DigiD en Belastingdienst NL.

Phisingmail Apple in omloop

Op dit moment wordt er een nogal overtuigende phisingmail (zogenaamd) vanuit Apple verstuurd. Hij is dan wel in het Engels (Nederlanders ontvangen e-mail doorgaans in het Nederlands van Apple), maar mocht je hem ontvangen, pas dan op.

Mails met dreigementen niet afkomstig van CJIB

Het Centraal Justitieel Incassobureau meldt op de eigen website dat er mails rondgaan die vermoedelijk van het CJIB af zouden komen. Niets is echter minder waar, dus trap er niet in.

Wereldwijd scamnetwerk ontdekt

Beveiligingsbedrijf Blue Coat heeft bij het onderzoek naar een verdachte domeinnaam een wereldwijd scamnetwerk ontdekt. Via dit netwerk worden heel veel foute advertenties vertoond en worden veel gebruikersgegevens ingewonnen.

Meer dan 100.000 Instagram-gebruikers vallen voor hoax

instagram hoax

Afgelopen weekend zijn er meer dan honderdduizend mensen in een hoax op het sociale netwerk Instagram getrapt. Een nepaccount, @activeaccountsafe, publiceerde een foto waarop een update van de privacy policy te lezen was. Instagram heeft inmiddels de foto en het account verwijderd.

Abonneren op Nieuws (Spam)
Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook
Copyright ©2004 - 2013, Stichting Nucia
Hosted by CloudVPS - High Availability Cloud Servers