Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Apple fixt probleem 'bevriezen' MacBook-toetsenbord

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Apple fixt probleem 'bevriezen' MacBook-toetsenbord

  Nadat veel gebruikers op het supportforum van Apple hun beklag deden, heeft Apple een patch uitgebracht dat het probleem van het bevriezen van het toetsenbord van de MacBook oplost.

  Volgens de klagers zorgt de bug ervoor dat op willekeurige momenten het toetsenbord niet meer werkt. In sommige gevallen doet het toetsenbord het na een tijdje vanzelf weer maar andere keren moet de computer opnieuw worden opgestart. De Trackpadfunctie heeft geen last van het ‘bevriezen' en ook externe toetsenborden hebben geen last van het probleem.

  Eerst deed Apple het probleem af als een hardwareprobleem. Apple bood aan om de toetsenborden en de notebooks te vervangen. Maar toen een gebruiker het probleem ook tegenkwam op een G4 PowerMac waarop Leopard draaide, werd het duidelijk dat het een softwareprobleem was.

  Gebruikers die Tiger - de voorgaande versie van Mac OS X - gebruikten, ervoeren geen problemen met hun toetsenbord. Maar na de overstap naar Leopard bevroren hun toetsenborden ook, soms zelfs tijdens de installatie van de Leopard-upgrade.

  De MacBook Pro Software Update 1.1 moet het probleem oplossen. Leopard moet eerste geüpdatet worden naar versie 10.5.1 voordat de patch gedraaid kan worden.

  pcmweb.nl
  Wie een zonnetje brengt in het leven van een ander.
  Wordt er zelf ook door verwarmd


Sorry, you are not authorized to view this page
Working...
X