Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Jeremy Clarkson krijgt lesje identiteitsdiefstal

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Jeremy Clarkson krijgt lesje identiteitsdiefstal

  De bekende Top Gear presentator Jeremy Clarkson, die in een column alle berichten over het verliezen van CD's met de gegevens van 25 miljoen Britten maar onzin noemde, is zelf het slachtoffer van een identiteitsdief geworden. Om aan te tonen dat alle ophef over het verlies van de persoonsgegevens een storm in een glas water was, plaatste hij zijn eigen rekeningnummer en sort code in de column, ook gaf hij hints hoe mensen achter zijn adres konden komen.

  Het resultaat was iemand die de informatie gebruikte voor een donatie aan het Diabetesfonds, waarbij er meer dan 600 euro van Clarkson zijn rekening werd geboekt. "Het enige dat je ermee kunt doen is geld op mijn rekening storten, niet eraf halen. Echt, ik heb nog nooit zo'n gewauwel over niets gehoord", zo liet de presentator voor de diefstal weten.

  Door de databeschermingswet kan de bank niet achterhalen wie Clarkson 500 pond lichter heeft gemaakt, en is het ook niet mogelijk om een herhaling te voorkomen. "Ik had het verkeerd, en ben gestraft voor mijn fout", zo beklaagt hij zich tegenover de BBC.

  Security.NL
  Wie een zonnetje brengt in het leven van een ander.
  Wordt er zelf ook door verwarmd • #2
  Te gek voor woorden :-) (ook al heeft hij het deels geholpen).


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"

  Comment

  Sorry, you are not authorized to view this page
  Working...
  X