Mededeling

Collapse
No announcement yet.

'Vista SP1 deze week breed beschikbaar'

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • 'Vista SP1 deze week breed beschikbaar'

  Het langverwachte Vista SP1 zal vanaf woensdag voor het grote publiek beschikbaar zijn, zo blijkt uit productinformatie van webwinkel Amazon. Ook XP SP3 wordt deze week verwacht.

  De verschijningsdatum van Vista Service Pack (SP) 1 is eveneens bevestigd, meldt TechARP.com.

  Microsoft zelf blijft het houden op 'medio maart'. "Dan zal Windows Vista SP1 beschikbaar zijn via Windows Update en het downloadcenter op microsoft.com", aldus een woordvoerster. Halverwege april zal SP1 beschikbaar zijn voor alle Vista-gebruikers die automatische updates ontvangen.

  Driver-problemen
  Sinds februari is de update slechts aan een beperkte groep testers verstrekt. Microsoft heeft de uitgave voor het grote publiek bewust uitgesteld, omdat een klein aantal hardwaredrivers niet meer goed functioneerde na de upgrade. De softwaregigant zei extra tijd nodig te hebben om de fouten te achterhalen en ervoor te zorgen dat mensen met die drivers op hun pc SP1 niet zouden ontvangen.

  Kopers van de nieuwe Vista-versie zouden geen driver-problemen hebben, meent Microsoft. Uit de gegevens op Amazon blijkt dat het besturingssysteem in de VS zo'n 15 tot 20 procent goedkoper is geworden.

  XP SP3
  Intussen heeft Microsoft XP SP3 van de Connect testsite gehaald, zo melden anonieme testers aan Zdnet. Het nieuwste ontwerp no. 5503 was dit weekend te vinden op torrentsites, hoewel sommige testers twijfelen aan de authenticiteit ervan. Microsoft heeft de verschijning van XP SP3 halverwege 2008 gepland en wil niet bevestigen of de eindversie deze maand beschikbaar komt

  Webwereld.nl


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"
Sorry, you are not authorized to view this page
Working...
X