Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Ad-Aware 2008 vanaf vandaag beschikbaar

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Ad-Aware 2008 vanaf vandaag beschikbaar

  Ad-Aware 2008 vanaf vandaag beschikbaar

  Lavasoft heeft aangekondigd vandaag om 13:00 uur Nederlandse tijd de nieuwste versie van Ad-Aware uit te brengen. Deze versie draagt versienummer 7.1 en bevat een aantal aanzienlijke veranderingen.

  De grootste verandering in de antispywareapplicatie is de toevoeging van virusbescherming. In de plus- en pro-versies wordt er in real-time tegen virussen beschermd, in de gratis versie wordt er alleen op virussen gescand. Wel wordt in beide versies gedetecteerde malware verwijderd. Ook wordt er nu rootkitbescherming geboden.

  Verder is in Ad-Aware 2008 de detectie van virussen en spyware verder verbeterd, er worden nu een miljoen stukjes malware meer gedetecteerd, en is het geheugengebruik van het programma aanzienlijk verlaagd. Het 64-bitplatform staat niet langer in de kou, gezien ook dat platform nu ondersteund wordt.  Ook worden nu malwaremonsters verzameld van over heel de wereld dankzij het nieuwe ThreatWork-netwerk waar enkel vrijwilligers aan mee werken. Zij verzamelen nieuwe in-the-wildvirussen en dienen die bij Lavasoft in. Als laatste zijn de updates verkleind dankzij een nieuwe downloadcompressie, waardoor ze dus sneller gedownload kunnen worden.

  Ad-Aware 2008 is vanaf 13:00 uur Nederlandse tijd vanaf de website van Lavasoft te downloaden en zal zich waarschijnlijk ook snel in de downloadssectie van Techzine bevinden. Huidige gebruikers kunnen gratis upgraden.

  Techzine.nl

 • #2
  Ad Aware 2008 free

  Ik heb deze prberen te downloaden van de website ]lavasoft.com, maar dat kan alleen met trial. Het is toch free?
  Gaarne advies en vast bedankt
  kceirah

  Comment


  • #3
   Hoi,

   Het is gewoon gratis hoor. Neem deze link eens.

   Waarschijnlijk kwam je uit op de NL site van Lavasoft? waar je zo te zien eerst een formulier moet invullen om het vervolgens te testen ( de gratis versie) De vertaling van die site klopt ook niet echt zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien
   Last edited by metriod; 26-05-08, 15:44.

   Comment


   • #4
    je moet de free downloaden, en bij het installeren ook aangeven dat het de free is (je kan kiezen tussen een key in te geven, of free aan te klikken)

    Comment


    • #5
     Gevonden en gelukt en toen kwam ik tot de ontdekking dat ik 'm al eerder had gedownload.
     Ik kon bij software niet zien welke editie het was. Nogmaals bedankt.
     Kceirah

     Comment

     Sorry, you are not authorized to view this page
     Working...
     X