Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Effe duidelijkheid

Collapse
X
 •  
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Effe duidelijkheid

  Deze vraag zal je waarschijnlijk al vele malen moeten hebben beantwoord. Daarvoor verontschuldig ik mij.
  Ik zit nog met een vraag alvorens ik hitmanpro ga installeren , ik heb op mijn pc de pro versie staan van ad-aware se v1.05 en ook de betalende versie van spy sweeper 3.2.0 (build 150), spybot search & destroy 1.3 worden die dan verwijdert of niet , want ik wil die versies graag behouden.

 • #2
  De programmatuur van de betaalde (abonnements-)versies worden niet door Hitman Pro bijgewerkt. Alleen de definities voor zowel de freeware als de gekochte versies worden door Hitman Pro bijgewerkt. Op de website van Hitman Pro wordt overigens nog dit vermeld:
  Maakt gebruik van reeds aanwezige software en bedient zowel de freeware- als ook de betaalde versies van de genoemde externe software.

  Je hoeft dus de bestaande installaties niet eerst ongedaan te maken. Hitman Pro haalt uit de Uninstall-registergegevens de paden van de aanwezige installaties om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. Hitman Pro is getest met Ad-aware SE Personal, Plus en Professional als ook de proefversie als de abonneeversie van Spy Sweeper.
  HitmanPro 3.6

  Comment

  Sorry, you are not authorized to view this page
  Working...
  X
  😀
  🥰
  🤢
  😎
  😡
  👍
  👎