Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Proxy server + Hitman Pro

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Proxy server + Hitman Pro

  Hi All,


  Ik heb een versie van HitmanPro die niet echt goed met mijn proxy overweg kan. Ik heb een werkende netwerkverbinding, proxyserver ( ISA server 2000 ) is 192.168.16.1 ( naam server).. Als ik dit instel in IExplore ( IP of naam) krijg ik geen update's... Iexplore werkt wel, de rest ook, alleen deze update functie niet.

  Melding: Kan de updates niet downloaden. Geen directe internetverbinding. Nadat hitman klaar is krijg ik een iexplore met de melding:
  Proxy server enabled ( 192.168.16.1:8080)
  Could not download version file updates.ini


  Mark, laat me weten of je meer info nodig hebt, want ik wil je graag helpen om dit programma beter te laten zijn dan het nu al is.


  Grtz,

  Unicare

 • #2
  Moet jij je normaal handmatig aanmelden op de proxy server? Dus om het Internet op te kunnen, moet je dan een gebruikersnaam en een wachtwoord opgeven? Dit ondersteund Hitman Pro namelijk niet.

  Verder zou een software firewall de internet updater kunnen blokkeren. Zo blokkeert Norton Internet Security bijvoorbeeld het onderdeel wget.exe waarmee Hitman Pro de updates download.

  Wat staat er precies in het rapport betreft de proxy server? Kun je die hele regel eens posten?
  HitmanPro 3.6

  Comment


  • #3
   proxy met username

   Hi Mark,


   bedankt voor de reactie, ik denk inderdaad dat het de login is van mijn proxy...

   Is dit iets dat wordt aangepast bij volgende versies? Ik wil namelijk wel de controle houden wat er wel en niet op internet kan ( we hebben een computerwinkel met veel 'vreemde computers' op het netwerk terwijl ze gemaakt worden, rerepareerd e.d.)


   Alvast bedankt, en PRETTIG KERSTFEEST!


   Martijn
   Unicare Tiel

   Comment

   Sorry, you are not authorized to view this page
   Working...
   X