Mededeling

Collapse
No announcement yet.

meldingen comodo

Collapse
X
 •  
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • meldingen comodo

  hallo,
  ik gebruik een comodo firewall, en nou krijg ik regelmatig allemaal meldingen, dat ik op toestaan of blokeren kan klikken, zou iemand kunnen kijken wat ik geacepteerd en geblokeerd heb, en of dat klopt? kan ik daarvan ergens een lijstje vinden in comodo? alles met veoh_giraffic.exe is safe begreep ik.
  thanx,

 • #2
  Hallo, ik heb al jaren comodo, jij hebt waarschijnlijk de vervelende defense+ aanstaan, ik raad aan om deze gewoon uit te schakelen, want je zult altijd die popup krijgen vanaf wanneer je iets installeert. Vervelend dus!

  Zo schakel je defense+ uit:

  Ga naar instellingen van comodo en klik op tab 'Security instellingen' dan ga je naar Defense+ > HIPS > Hips instellingen
  In dat venster mag je gewoon alles uitvinken en dan op ok klikken.


  -Edit-
  Oeps foutje! Ik wist niet dat je de firewall bedoelde. Dan staat die waarschijnlijk op 'aangepaste beveiligingsregels', dan is dit normaal dat je popups krijgt. Als je door comodo wil laten beslissen moet je hem op 'veilige modus' zetten. Dat is voldoende Wil je toch persé zelf kiezen zul je het toch bij elke applicatie bij elke popup moeten opzoeken op het internet wat voor programma het internet op wil gaan. (training modus aanzetten raad ik niet aan tenzij je er ervaring mee hebt)

  Ik denk dat veoh_giraffic.exe iets met dit te maken heeft: http://www.giraffic.com/
  Of je dit op het internet wil laten gaan, moet je zelf beslissen, dat kunnen wij niet voor jou beslissen eigenlijk. Het is in elk geval veilig als het iets te maken heeft met Giraffic.
  Last edited by Gast; 03-04-14, 17:32.

  Comment


  • #3
   fijn om te weten dat giraffic veilig is. om een aantal redenen lijkt het mij van belang dat ik meer veiligheid neem dan normaal, heb daar op een ander forum meerdere discussie's over gehad, en zij raden mij comodo aan. nu veiligheids instellingen uitvinken weet ik niet of dat voor mijn situatie verstandig is. Gaat ook om risico's aan deze kant van het modem/binnenkompunt. lijkt me niet handig om de discussie van het andere forum hier te herhalen. ik zou graag weten hoe ik kan checken wat ik binnen comodo geacepteerd heb en wat niet, zodat ik dat op een forum kan plaatsen om te kijken of dat vertrouwd is of niet, of zelf opzoeken.

   Comment


   • #4
    Weet je hoe ik het doe? Dingen die ik niet ken, die blokkeer ik. Je moet alleen opletten dat windows en andere software hun updates binnen kunnen halen, anders ben je alsnog niet veilig. Maar gelukkig zorgt comodo zelf al dat windows updates mogen worden geaccepteerd. Niet up-to-date software zitten vaak ook beveiligingslekken, wanneer comodo een programma niet kent gaat hij het jou vragen via een popup.

    Comment


    • #5
     Mijn advies: gebruik EmsiSoft Online Armor Free.
     Commodo is echt *shit*

     Tijdens mijn lange periode én vele postingen als beveiligings behandelaar (Security Specialist) niets anders dan problemen tegen gekomen.
     Dus puur op ervaring spreek ik nu
     Last edited by Emphyrio; 05-04-14, 20:31.
     Malware Research Engineer@Malwarebytes (MBAM) ..... ASAP & Unite Member
     E Dev * McAfee verwijderen. * Ccleaner * E-Peek

     Comment


     • #6
      Nochtans spreek ik ook puur uit ervaring.... Blijkbaar is een goed werkend comodo niet voor iedereen gegund. Uit mijn ervaring heeft Armor meerdere keren op mijn computer erg gefaald. Wel jammer, want als het goed werkt is het erg fijn en wil je niets anders meer.

      Comment


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door Google
       Nochtans spreek ik ook puur uit ervaring....
       Ik ook en dan nog de leden die er problemen mee hebben en genoodzaakt heb moeten bijstaan.
       Kan toch tellen dacht ik zo?
       Malware Research Engineer@Malwarebytes (MBAM) ..... ASAP & Unite Member
       E Dev * McAfee verwijderen. * Ccleaner * E-Peek

       Comment


       • #8
        Oorspronkelijk geplaatst door Emphyrio
        Ik ook en dan nog de leden die er problemen mee hebben en genoodzaakt heb moeten bijstaan.
        Kan toch tellen dacht ik zo?
        Uit mijn ervaring ook moet je gewoon nemen dat werkt en veilig is. Comodo scoort ook gewoon hoog in tests. Als armor niet werkt neem je comodo en als comodo niet werkt neem je armor, als beide werkt moet je nemen wat best bij je past. En als jij het beu bent om genoodzaakt bij te staan met zijn/haar problemen, dan houd ik je niet tegen om te stoppen.
        In elk geval mij werd ook aangeraden via nucia om armor te nemen, maar het werd een regelrechte ramp. Zelfs de nieuwste versie maakt geen verbetering. Maarja, ieder computer is anders.

        Comment


        • #9
         ik houd het bij comodo. alleen giraffic kende ik ook niet, maar is wel veilig. bedankt voor jullie adviezen,

         Comment

         Sorry, you are not authorized to view this page
         Working...
         X
         😀
         🥰
         🤢
         😎
         😡
         👍
         👎