Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Nederlandse versie ESET Smart Security en NOD32 3.0 beschikbaar

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Nederlandse versie ESET Smart Security en NOD32 3.0 beschikbaar

  Nederlandse versie ESET Smart Security en NOD32 3.0 beschikbaar

  Sliedrecht, 31 januari 2008– De Nederlandse versies van de onlangs aangekondigde beveiligingssoftware ESET Smart Security en NOD32 Antivirus 3.0 zijn vanaf vandaag beschikbaar. SpicyLemon, distributeur van onder andere de ESET-producten, biedt ze aan op de eigen website. Zowel de Home-uitvoering voor thuisgebruikers als de Business-versie voor installatie op een server zijn beschikbaar.

  ESET Smart Security integreert een firewall, antispyware- en antispam-software met de nieuwste versie van de NOD32-virusscanner, versie 3.0. Deze virusscanner is ook nog steeds als alleenstaande oplossing verkrijgbaar.

  ESET Smart Security (ESS) biedt bescherming tegen virussen, spyware, spam en andere internetbedreigingen. ESS heeft de verschillende modules volledig geïntegreerd, in tegenstelling tot andere beveiligingssuites die meestal losse producten alleen gezamenlijk aanbieden. De integratie van ESS laat de verschillende modules informatie met elkaar delen, waardoor bedreigingen eerst worden geanalyseerd om vervolgens de beste aanpak te kiezen.

  Business Edition
  Naast ESS en NOD32 is de beheeroplossing Business Edition beschikbaar. Business Edition is de opvolger van het vroegere Enterprise en staat beheerders toe de beveiligingssoftware bedrijfsbreed te beheren.

  Business Edition bestaat uit ESET Remote Administrator Server (ERAS) en ESET Remote Administrator Console (ERAC). Met ERAS kunnen beheerders op afstand de software configureren en monitoren. De console biedt hierbij een grafische weergave van alle activiteiten die op het beheerde netwerk plaatsvinden.

  Business Edition kent een aantal verbeteringen ten opzichte van Enterprise. Uiteraard zijn de beheermogelijkheden uitgebreid van alleen de scanner naar de volledige beveiligingsoplossing, bestaande uit scanner, firewall, antispam en antispyware. Verder zijn de protocollen gecomprimeerd wat de systeemprestaties ten goede komt, zijn er betere rapportagemogelijkheden en zijn clients makkelijker te zoeken via het MAC-adres.

  Prijzen
  De adviesprijs van ESET Smart Security Home bedraagt 54,25 euro, NOD32 Antivirus V3.0 Home kost 39,90 euro. ESET Smart Security Business Edition kost 185 euro en ESET NOD32 Business Edition is verkrijgbaar vanaf 149,50 euro, beide voor vijf gebruikers. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

  Bron: http://www.nod32.nl/


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"
Sorry, you are not authorized to view this page
Working...
X