Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Terugkerende DSO exploit 5 entries.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Terugkerende DSO exploit 5 entries.

  De site van Spybot zegt het volgende:
  DSO Exploit

  Het problem met de DSO Exploit is een kleine bug. We hebben deze reeds kunnen localiseren en oplossen. Deze fix zal vervat zitten in de komende (hoofd) update.
  De DSO Exploit is een veiligheidsprobleem in IE. Microsoft heeft deze reeds gerepareerd, dus indien u alle Windows updates en patches hebt geïnstalleerd zal het niet gevaarlijk zijn voor uw systeem. Spybot S&D zal het nog steeds vinden omdat het een onjuiste waarde bevat. Spybot S&D dient enkel deze waarde te resetten. Spijtig genoeg zet het, in de huidige versie, opnieuw een onjuiste waarde dus wordt het ook in de volgende scan gevonden.
  De hoofd update is momenteel beschikbaar als een beta-versie. Open Spybot S&D, switch naar de "Advanced mode" via het menubaritem "Mode", selecteer "Settings" in de linker bar -> "Settings" en vink het vakje voor "Display available beta versions" aan. Zoek hierna naar updates, download de beta update, doe opnieuw "Search for problems" en repareer de DSO Exploit. Indien u geen beta-updates wenst te downloaden kan u ook de manual fix gebruiken.
  Zie: http://www.safer-networking.org/nl/faq/36.html


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎