Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Gratis opslagruimte van Microsoft OneDrive gaat krimpen

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • [Informatief] Gratis opslagruimte van Microsoft OneDrive gaat krimpen

  Onlangs heeft Microsoft een e-mail over de opslagruimte van "OneDrive" verstuurd:

  Wijzigingen in OneDrive

  We willen u informeren over een aantal komende wijzigingen in OneDrive. Op 10-08-2016 gaat de hoeveelheid opslagruimte op OneDrive van 15 GB naar 5 GB. Daarnaast zal de 15 GB bonus voor uw camera-album ophouden te bestaan. Meer informatie vindt u in de Veelgestelde vragen.

  U hoeft niets te doen aangezien de opslag op uw OneDrive-account onder de nieuwe limiet zit. Ook al geldt de wijziging momenteel niet voor u, we willen u toch op de hoogte houden van alle belangrijke wijzigingen in OneDrive. Als u uw account wilt controleren, kunt u dat doen op de Opslagpagina.

  Wij realiseren ons dat we een service waarop u vertrouwt aanzienlijk wijzigen. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat we mogelijk veroorzaken. Het was een moeilijke beslissing, die we hebben genomen om OneDrive ook in de toekomst te kunnen blijven aanbieden.

  Bedankt dat u OneDrive gebruikt.

  – Het OneDrive Team
  De gratis opslagcapaciteit van "OneDrive" wordt dus verlaagd.

  Zie ook: "Cloudopslag Onedrive van 15GB naar 5Gb".
  Met vriendelijke groet.
  Microsoft Pro W10 Win 10 Win10 Windows 7 Windows 8.1
  Surf bewust en voorkom misbruik. Ken het web. Onbetrouwbare sites immuniseren. Installeer geen malware. Scan (verdachte) bestanden en analyseer de overeenkomst(en). Let op de privacy. Monitor providers. Klaag over spam. Lees de huisregels. Internet veilig.

  sigpic
Working...
X