Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Ontwikkelingen Nucia

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Ontwikkelingen Nucia

  Beste lezer,

  Per vandaag is Nucia gemigreerd van een zelfonderhouden webhosting naar de vBulletin Cloud SaaS-dienst. Dit houdt in dat vBulletin verantwoordelijk is voor hosting, inclusief upgrades en patches, en back-ups. Hier is voor gekozen om Nucia ook komende jaren op een veilige, betrouwbare én betaalbare manier aan te kunnen blijven bieden .

  Deze SaaS-oplossing kent wel enkele beperkingen, waarvan besloten is deze gezien de omstandigheden voor lief te nemen. De meest in het oog springende zijn
  1. Geen volledig kloppende Nederlandse vertaling
   De meest belangrijke teksten zijn vertaald maar in dagelijks gebruik zullen Engels en Nederlands door elkaar worden gebruikt.
  2. Geen backwards compatibility met stijlen/lay-out
   De meest belangrijke lay-outopties zijn aangepast maar er kunnen zich stijlfouten voordoen.
  3. Geen mogelijkheid tot gebruik van plug-ins/customizations
   De unieke aanpassingen die Nucia afgelopen jaren heeft geboden, meest opvallend het op "Opgelost" kunnen zetten van topics.
  Het merendeel van de ontbrekende functionaliteiten zal niet worden hersteld. Concreet betekent dit dat het forum er niet helemaal meer uit zal komen te zien zoals jullie gewend waren. Aan de andere kant is het bruikbaar en herkenbaar genoeg om online te blijven zijn.

  Veel leden weten dat Nucia inmiddels al een aantal jaar de actieve fase voorbij is en om die reden mag het forum in archiefstatus beschouwd worden. Hoewel het plaatsen van nieuwe berichten voor bestaande leden mogelijk blijft, is de mogelijkheid voor nieuwe ledenregistraties uitgeschakeld.

  Daarnaast is er nu de mogelijkheid voor leden om hun eigen account te verwijderen. Op je accountpagina ( https://www.nucia.eu/settings/privacy ) kun je kiezen voor "account permanent verwijderen", zodat na een bedenktijd van 7 dagen je account automatisch zal worden verwijderd.

  Mocht je vragen hebben n.a.v. dit bericht, plaats deze in de feedback-sectie of neem contact op via het contactformulier.
  Last edited by Eagle Creek; 28-07-22, 20:31.


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"
Sorry, you are not authorized to view this page
Working...
X