Mededeling

Collapse
No announcement yet.

X, Je bent verbannen van het forum

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • X, Je bent verbannen van het forum

  NAAM, Je bent verbannen van het forum. Standaard duurt een ban 48 uur. Denk je dat er een fout is gemaakt? Neem dan contact op met het beheer, waarin je vertelt wie je bent (hoe je heet op het forum, wat je IP-adres is) en sinds wanneer je niet meer op het forum kunt komen

  Controleer in ieder geval eerst je e-mail. Er kan een waarschuwing binnengekomen zijn van het beheer. Het kan zijn dat dit bericht niet voor jou bedoeld is, bijvoorbeeld als je een proxy gebruikt. Dit los je dan op door de proxy uit te schakelen:
  Internet Explorer (Engelse versie): Tools -> Internet options -> Connection -> LAN Settings -> 'Use a proxy server' uitvinken. Internet Explorer (Nederlandse versie): Extra -> Internet opties -> Verbinding -> LAN instellingen -> 'Een proxy server gebruiken' uitvinken.
  Het is mogelijk dat deze melding op je scherm verschijnt.
  In werkelijkheid ben je niet verbannen maar heb je niet voldoende rechten om de actie uit te voeren. Dit kan komen omdat je jouw account nog niet hebt geactiveerd met de mail die je ontvangen hebt of dat je een actie probeert uit te voeren die je niet mag uitvoeren (bijvoorbeeld; een bericht aanpassen van iemand anders).

  Zolang je geen bericht hebt gehad van een beheerder dat je verbannen bent kun je ervanuit gaan dat het om een systeemfout gaat.

  Details; het is een slechte vertaling van de pagina die aangeeft dat je geen voldoende rechten hebt. Dit moeten wij zelf nog aanpassen.

  Ik hoop dat een en ander nu duidelijk is.


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"

 • #2
  Opgelost


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"

  Comment

  Sorry, you are not authorized to view this page
  Working...
  X