Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Problemen met internet

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Problemen met internet

  Hallo,

  Ik zit momenteel even achter een andere computer, omdat ik een probleem met mijn eigen computer heb. Mijn probleem beschreven:

  Tot voor kort werkte mijn computer zonder problemen. Vervolgens zet ik vandaag mijn computer aan: alles werkt, behalve internet. Als ik internet wil openen, wil geen enkele site laden. Ook MSN werkt niet meer.

  Na contact met mijn provider (UPC) ligt het volgens een van de medewerkers aan een van de poorten welke dicht zou zitten. Dit is deels overeenkomstig met de foutmeldingen die ik in MSN krijg. MSN geeft namelijk 2 verschillende foutmeldingen: een fout met de keypoorten, of een foutmelding m.b.t. de standaard gateway.

  Verder ter info:
  Als firewall heb ik Comodo, deze is gedeïnstalleerd. Mijn virusscanner (Avast) is uitgeschakeld. Bij mijn netwerkverbindingen is de status 'verbonden', daarnaast ontvang én verzend ik gewoon gegevens. Verder geeft mijn computer een IP-adres en een standaard gateway.

  Ondanks dit wil internet noch MSN werken. Heeft iemand enig idee wat de oplossing kan zijn voor dit probleem?

  Groeten,
  Richard

 • #2
  Hoe is je verbinding, draadloos of bedraad? Ik neem aan dat je alle stekkers van je modem en evt router er al uitgehad hebt voor ongeveer 20 seconden?
  amiek

  Comment


  • #3
   Ik heb de stekkers eruit gehaald en weer opnieuw in de modem gedaan, maar helaas heeft het niet geholpen... Mijn verbinding is overigens bedraad.

   Comment

   Working...
   X