Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Plaats van tabbladen in IE11 en Firefox

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Plaats van tabbladen in IE11 en Firefox

  Is er een mogelijkheid om in beide de tabbladen nog weer onderaan te zetten opdat de tab één geheel wordt met de pagina.

  Volgens mij is en blijft het onjuist dat deze door de ontwikkelaars bovenaan wordt geplaatst. Waarom? Op de eerste plaats is/hoort een tab verbonden, één geheel te zijn met de pagina. Zo is het ook in een kaartenbak en daar worden ook geen regels/ruimtes tussen geplaatst.

  Ten tweede, het is lastig de oogverplaatsing is niet intuïtief, maar moet naar boven de menubalk, werkbalk favorieten, opdrachtbalk e.a. dus dat is zoeken. Onnodige oogverplaatsingen en zoeken.

  Als je de menubalk, werkbalk favorieten, opdrachtbalk, Norton Toolbar uitschakelt/verwijderd dan heb je de ideale situatie en zit de tab weer vast aan de pagina.

  Het is zo vaak aan de orde geweest op internet/fora en in Firefox kon men weer veranderen. Waarom luisteren de ontwikkelaars zo slecht naar de consumenten. Als je toch de afbeelding van zo'n scherm bekijkt met de werkbalken tussen de pagina en de tabs dan kun je toch zien dat er iets fundamenteel fout zit.

 • #2
  De 'verdwaalde' tab boven de werkbalken en los van de pagina, zwevend in het niets.
  Click image for larger version

Name:	ScreenShot001.jpg
Views:	1
Size:	345,7 KB
ID:	1067824
  Last edited by De Hulk; 11-08-14, 14:47.

  Comment

  Working...
  X