Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Rakion

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Rakion

  Hallo, ik heb hier al eerder een topic over gemaakt (namelijk ''Rakion op Vista'') maar ik heb nu Windows XP op deze pc gezet omdat Vista zo godsgruwelijk irritant is. Anyway, onze oude PC kon rakion gewoon aan, en deze is nog veel beter dus zou het ook moeten doen zou je zeggen. Nu heb ik een betere processor, 2012 mb ram, en ATI radeon HD 2600 XT videokaart. Deze videokaart is misschien iets minder als de vorige (dit weet ik niet zeker), maar ik kan met deze nieuwe videokaart wel Guild Wars en Call of Duty 2 spelen, wat volgens mij toch echt heel wat meer trekt dan Rakion. Vandaar dat ik denk dat het hoogstwaarschijnlijk niet aan de videokaart ligt. Deze pc zou het mákkelijk aan moeten kunnen, maar kan het dus niet. Vandaar dat ik wéér eens om jullie hulp kom vragen .

  Dit is dus mijn precieze probleem :

  Wanneer ik het Rakion icoontje aanklik, krijg ik eerst de launcher, waar je je naam en wachtwoord moet invullen (deze launcher is geen direct onderdeel van het spel, en doet het wel gewoon goed). als ik dat ingevuld heb komt er nog zo'n soort launcher, die kijkt of er updates zijn, en waar je tevens je instellingen kunt veranderen. Bij die tweede launcher staat dus ''start game''. Als ik daarop klik komt er een soort laadvenstertje, en linksboven een gameguard patchding, die checkt voor updates voor gameguard. daarna zou het spel op moeten starten. Het scherm wordt zwart voor ongeveer 5 seconden, het spel sluit af en ik word teruggestuurd naar het bureaublad (dit had ik op de oude pc dus nooit).

  Ik heb online naar meerdere oplossingen gezocht, en bij alles wat ik vind staat ''start je pc opnieuw op, download de installer opnieuw, installeer het spel op nieuw, verander de instellingen van het spel (resolutie bv.)'' ik heb dit alles talloze keren gedaan, maar nog blijft het foutgaan. Ik heb de laatste drivers voor mijn videokaart, en het spel is volgens de site gewoon compatibel met mijn videokaart (ATI Radeon HD 2600 XT dus). Ik sta echt voor een raadsel, misschien dat jullie me kunnen helpen.

  Hartelijk bedankt,
  -Rob

 • #2
  Hoi metalica, al goed gekeken op de doos of je het spel met besturingsysteem vista of windows xp kan spelen?

  Comment


  • #3
   Het is een spel dat je download geen CD dus. Maar ik heb het al half aan de praat gekregen, veel beter zal het niet worden toch bedankt voor de reactie.

   Comment


   • #4
    Hoi metalica, Ik heb ff voor je gegoogled voor de systeem eisen die gevraagd word om dit spel (raikon) te draaien op jou pc http://rakion.softnyx.net/download/client.asp. En heb je dit wel voor dat dit spel ging downloaden eerst goed de systeem eisen door gelezen? (als je teminste engels kan)
    Last edited by scorpion-king; 16-01-08, 19:56.

    Comment


    • #5
     ja ik kan wel engels en ik heb ze vaker doorgelezen hij kan het makkelijk aan. nu crasht ie alleen telkens...

     Comment


     • #6
      Jou PC zou het met 2 USB-poorten in het plug en play apparaat makkelijk voluit moeten kunnen draaien (dus met 2 vinger in de neus ). Ik denk dat het spel zelf gewoon instabiel is. Misschien kun je es kijken of er patches voor zijn?
      sigpic

      Comment


      • #7
       Hoi Roberto7 en welkom op Nucia!

       Jouw vraag staat nu hier: http://www.nucia.eu/forum/showthread.php?t=51686


       Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

       "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"

       Comment

       Sorry, you are not authorized to view this page
       Working...
       X