Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Geen geluid in firefox

Collapse
X
  •  
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Geen geluid in firefox

    Hallo allemaal,

    ik heb plotseling een probleempje met firefox. Ik hoor geen geluid bij het bekijken van youtube filmpjes. Ander geluid hoor ik wel, en ook met IE is er niets aan de hand.

    Iemand een oplossing?


    *Edit; het is al opgelost!
    Last edited by Desirees; 28-03-08, 20:18.

  • #2
    Waar lag het aan?

    Comment


    • #3
      Geen idee! Opeens deed 'ie het weer!

      Comment


      • #4
        Het ' Firefox spook' hopen dat het nu gewoon weer blijft werken

        Comment


        • #5
          Juist, ehm misschien moet ik het toch weer terugnemen??

          Nu is het geluid weer weg. Ik heb niks veranderd, het geluid staat gewoon aan, ook niet op mute. Heel vreemd dit...

          Comment


          • #6
            Wat raar. Misschien dat het een en ander in Firefox niet lekker loopt.

            Probeer dit eens: Start Firefox eens op in Safe mode,dit doe je zo:
            Sluit Firefox eerst af!

            Manier 1:

            Start > Alle programma's > Mozilla Firefox > Mozilla firefox (Safe mode)

            Manier 2:

            Start > Uitvoeren > vul daar dit in: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode kies ervoor om alle Add-ons uit te schakelen,en door te gaan in safe mode. Draai nu een aantal uur (ook als je na een tijdje Firefox weer start) in safe mode om te kijken of het geluid nu weer weg valt.
            Last edited by metriod; 29-03-08, 18:29.

            Comment


            • #7
              Nope niks, geen verschil.

              Comment


              • #8
                Oorspronkelijk geplaatst door metriod Bekijk Berichten
                Maak eens een nieuw profiel aan in Firefox.Maak ook een backup van bijvoorbeeld je bladwijzers

                Comment


                • #9
                  Ook geen succes!

                  Comment


                  • #10
                    Heel erg vreemd Je zou toch zeggen dat dit bij Firefox ligt,omdat je bij IE wel geluid hebt. Of het volgende gaat helpen durf ik niet 100% te zeggen maar het is te proberen. Verwijder Firefox eens volledig via sotware en dus ook even de map Mozilla Firefox uit program files verwijderen,en daarna ccleaner eroverheen halen. Instaleer Firefox daarna opnieuw. Mocht het hierna nog niet werken dan kan je de Add-on IETab gebruiken,en vervolgens de site van Youtube daarin zetten,zodat die site weergeven wordt als IE in Firefox.

                    Comment


                    • #11
                      Ik geef het op, want de ene keer doet 'ie het wel en de andere keer niet. Voor nu dus weer wel even...

                      Comment


                      • #12
                        Ok is goed hoor,blijft wel heel vreemd
                        Dan mag je linksboven de vraag nog even op opgelost zetten

                        Comment


                        • #13
                          ik heb hetzelfde probleem.
                          ik kijk nu youtube fimpjes in opera

                          Comment

                          Sorry, you are not authorized to view this page
                          Working...
                          X