Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vista's verkenner leest geen DVD's.

Collapse
X
  •  
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Vista's verkenner leest geen DVD's.

    Gegroet al te gader wederom hier op nucia!

    Ik heb het halve internet al afgezocht voor een oplossing hiervoor, maar ik vind het niet. Mijn DVD-RW van Optiarc [AD-5540A] z'n firmware is volledig geupdated, maar nog steeds wil de explorer van Vista de schijf formatteren als ik ze wil openen. Verder weet hij wel exact hoeveel data er op de schijf staat, en andere explorers - zoals die van irfanview - en ook de DOS lezen alles perfect uit.

    Ik veronderstel dat een geweldig programma zoals Nero met mijn registry heeft zitten klooien. Wie kent er de wonderbaarlijke fix?

    Met vriendelijke groetjes aan u allen,

    James007
    'Qualified' oude rot.

  • #2
    was dit altijd al zo, of is het na SP1 gekomen?
    amiek

    Comment


    • #3
      Wel, ik durf met enige zekerheid stellen dat dit voor SP1 ook al het geval was.
      'Qualified' oude rot.

      Comment


      • #4
        Dat is jammer. Het verwijderen en herinstalleren van SP1 had in dat geval kunnen helpen.
        Heb je al op Kelly's Corner gekeken voor een fix?
        amiek

        Comment


        • #5
          Maakt het nog verschil met welk soort cd schijf of dvd schijf dit probleem optreed?
          A.H.
          Niet alleen is belangrijk de weg, die je gaat,
          maar ook het spoor, dat je achterlaat.

          Comment


          • #6
            Kelly's Corner is tot nader order voor Windows XP en ik heb op deze laptop Vista.

            Nee het maakt niet uit wat het is...
            'Qualified' oude rot.

            Comment


            • #7
              Oorspronkelijk geplaatst door James007 Bekijk Berichten
              Kelly's Corner is tot nader order voor Windows XP en ik heb op deze laptop Vista.
              Is dat nog steeds zo? Ik dacht dat ze inmiddels ook Vista fixes hadden. Wat niet wegneemt dat een XP fix ook best op Vista zou kunnen werken.
              amiek

              Comment


              • #8
                Hier nog iemand met soortgelijk probleem.


                Systeemherstel een optie??

                Heb je iets geïnstalleerd, waardoor dit probleem zou kunnen ontstaan?
                A.H.
                Niet alleen is belangrijk de weg, die je gaat,
                maar ook het spoor, dat je achterlaat.

                Comment


                • #9
                  Hmm! Goed speurwerk!

                  Wel, ik ken de truuken van het vak ondertussen al wel. Systeemherstel ga ik niet doen. Anders ligt mijn SP er mee af, terwijl het waarschijnlijk toch een stomme registerinstelling is die dwars zit.
                  'Qualified' oude rot.

                  Comment


                  • #10
                    Ik zou het wel proberen als ik jou was. Dan kun je dus gelijk controleren of het aan SP1 ligt. Ik vond namelijk iemand ( kan het zo snel niet terug vinden) die hetzelfde had na het installeren van SP1, vandaar mijn eerste vraag. Na SP1 verwijderd te hebben, deed alles het weer. Toen hij daarna SP1 opnieuw installeerde bleef het gewoon werken, dus het is het proberen waard.
                    amiek

                    Comment


                    • #11
                      Ben het eens met Amiek.
                      Andere oplossingen heb ik niet voorhanden.
                      Dank voor het compliment, ik gebruik op dit moment een neusspray!!
                      A.H.
                      Niet alleen is belangrijk de weg, die je gaat,
                      maar ook het spoor, dat je achterlaat.

                      Comment


                      • #12
                        Och zwijg stil ik leeeeeef op neusspray...

                        Ik snap die oplossing wel he... maar dat is een beetje een "laatste" oplossing, snap je wat ik bedoel? Een system restore of zelfs ne format zijn zo van die oplossingen, die eigenlijk geen oplossingen zijn... of eerder altijd oplossingen zijn. Ik ga in ieder geval nog even afwachten of er geen miraculeuze oplossing uit de lucht komt gevallen (per HELICOPTER BVB.... *hint* *hint*)
                        'Qualified' oude rot.

                        Comment


                        • #13
                          Ik snap je wel hoor, ik ben ook geen voorstander van System restore, heb het zelfs nog nooit gedaan. Maar krijg je echt geen fix, zou je SP1 kunnen verwijderen ( zonder System Restore te doen) en kijken of het dan verholpen is.
                          amiek

                          Comment


                          • #14
                            sfc /scannow al eens uitgevoerd?
                            A.H.
                            Niet alleen is belangrijk de weg, die je gaat,
                            maar ook het spoor, dat je achterlaat.

                            Comment


                            • #15


                              Welke versie van Nero gebruik je?

                              Misschien moet je 'burnrights' gebruiken of 'incd' verwijderen.

                              Comment

                              Sorry, you are not authorized to view this page
                              Working...
                              X