Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Driver probleem

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • MeeCrobe
  replied
  Bovenstaande WLM foutmelding is spontaan veranderd in:
  hr:0x80040005...

  Leave a comment:


 • MeeCrobe
  replied
  Hi Woudje,

  Helaas, het heeft niet geholpen, ik blijf de zelfde fout houden...

  - Richard

  Leave a comment:


 • Woudje100
  replied
  Hallo,

  Probeer het volgende:

  Download CCleaner. Klik op deze pagina op één van de mirrorsites van MajorGeeks en dan start de download van CCleaner automatisch en gratis op.

  Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Sluit hierna CCleaner terug af.

  Woudje100

  Leave a comment:


 • MeeCrobe
  replied
  Het bovenstaande probleem is opgelost, echter nu zit ik met een Windows Live Messenger foutmelding, namelijk als ik het wil installeren krijg ik aan het einde de volgende foutmelding:
  hr:0x80070003
  Heb al gezocht naar mogelijke oplossingen maar niks bracht een oplossing, helaas.

  - Richard

  Leave a comment:


 • MeeCrobe
  started a topic Driver probleem

  Driver probleem

  Goedenmiddag!

  Gisteravond kreeg ik van avast een paar virusmeldingen uit het niets, met de meest vage bestanden die geïnfecteerd zouden zijn, zoals;
  C:\Taskmgr\taskmgr%.exe
  C:\WINDOWS\System32\atapi%26.sys
  En zo nog meer, het waren volgens Avast ook allemaal rootkit's.
  Omdat ik het niet helemaal vertrouwde heb ik elk geïnfecteerd bestand opgezocht om te kijken of ze ook écht geïnfecteerd zijn, en de omschrijving was dat als er 'rare tekens' bij zaten, de kans groot was dat er een virus/rootkit e.d. aanwezig zou zijn, dus heb ik er een anti-rootkit programmaatje over los gelaten (Sophos anti-rootkit) en die heeft alles keurig verwijderd.
  Na een reboot gisteravond na Sophos gebruikt te hebben starte m'n PC keurig netjes op.
  Echter toen ik vanochtend de PC aanzette, kreeg ik direct een blauw scherm met de melding dat ik de F-schijf moest controleren d.m.v. CHKDSK /F.
  Omdat er niks mogelijk was, behalve blijven zitten in het blauwe scherm, ook veilige modus was niet mogelijk, besloot ik de F-schijf los te koppelen om te zien of er wat mogelijk was, maar nog steeds was het blauwe scherm mijn deel.
  Ten einde raad Windows XP geïnstalleerd, en dat was de oplossing, alles geïnstalleerd, echter krijg ik m'n Grafische kaart (nVidia Geforce 9600GT) niet aan de praat, als ik de Driver van de CD wil installeren krijg ik een bestandje 'Setup.exe' dat niet wil starten, als ik via de nvidia site zoek kan ik de driver wel downloaden (van 19-01-10), echte als ik deze installeer krijg ik halverwege de volgende foutmelding:

  'the NVIDIA control panel could not be installed which may affect driver functionality. The Most recent driver will now be restored'

  De installer schijnt wel de installatie te voltooien, maar dan komt 'Windows Bestandsbeveiliging' tevoorschijn, die mij verteld dat enkele bestanden zijn vervangen die voor een goeie werking van Windows zijn vervangen door niet erkende versies.

  Het vreemde is dat de grafische kaart wel staat aangegeven als 'werkt normaal'

  SPecifiacties:
  Voeding: Antec Earthwatts 380watt, 20+24 Pins, 80 plus Rating
  Moederbord: MSI P35 NEO-F
  Geheugen: Corsair TWIN2X2048-6400C4DHX 2048 MB
  Processor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 Ghz, 1333Mhz
  Grafische kaart: Club3D GeForce 9600GT 512MB, PCI-e 16x

  Wie weet wat te doen?
  Vriendelijke Groeten,
  Richard
Sorry, you are not authorized to view this page
Working...
X