Mededeling

Collapse
No announcement yet.

ftp openen in windows 10 lukt ook niet meer

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • ftp openen in windows 10 lukt ook niet meer

  Ik open internet explorer dan open ik mijn ftp adres in windows 8 ging ik dan naar beeld en klikte op ftp site in verkenner openen maar bij windows 10 doet hij het niet meer. Wat is de truck in Windows 10 om mijn mappen te zien en te openen ???
  Bedankt

  Dus zoals jullie kunnen zien ik open ik klik op beeld en op ftp in windowsverkenner openen lukt niet op de oude laptop met windows 7 doe ik het zelfde daar opent er dan een vesnter om mijn naam en wachtwoord dan nog eens in te vullen als ik dat op de windows 7 laptop doe dan kan ik uploaden en in de mappen met de windows 10 wil dat venster voor in teloghgen niet verschijnen zoals op de afbeelding is te zien.


  In windows 7 als ik op beeld klik en op ftp in windows verkenner openen verschijnt er dit schermpje dat zou dus ook moeten te voorschijn komen in windows 10 maar wil niet verschijnen.  Dus zoals het in windows 7 gaat zou het in windows 10 ook moeten lukken maar dit wilt niet meer te voorschijn komen.

  Windows 10 is nog erger dan windows 8 ik denk dat ik de oude pc terug ga nemen met windows xp als het zo blijft verder duren.

  Blijkbaar zijn er nog gebruikers in windows 10 waarbij het niet meer lukt met wat zijn ze bezig daar alles verslechteren spijtig dat ik geen engels kan http://answers.microsoft.com/en-us/w...fd2ba5b?page=1
  Last edited by dorado; 21-07-16, 02:23. Reden: Samengevoegd tot 1 bericht

 • #2
  Hier is een artikel in het Nederlands over dit onderwerp:
  http://www.reindejong.nl/ftp-server-onder-windows

  Comment


  • #3
   Bedankt dan heb ik nog een ander probleem ik zal dat even duidelijk maken in een volgend topic want denk niet dat het met ftp te maken heeft.

   Comment

   Working...
   X