Mededeling

Collapse
No announcement yet.

pc herstart met zicht op BIOS

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • pc herstart met zicht op BIOS

  hallo,

  regelmatig herstart de computer met als herstartzicht het BIOS scherm (althans zo interpreteer ik dit met mijn beperkte kennis).
  Bij een bezoek ruim een week geleden, aan de winkel waar de PC is aangekocht, was de diagnose een hoog gebruik van de schijf waarbij een bepaalde antimalware tool als potentiele oorzaak werd gezien en verwijderd/uitgeschakeld.

  maar het probleem is terug. het herstarten heeft geen bepaalde trigger : het gebeurt tijdens het surfen of zelfs als de computer even niet gebruikt wordt kan bij het terug willen gebruiken het BIOS scherm zichtbaar zijn.

  intussen heb ik (geinspireerd door de winkel-bediende) het gebruik van de schijf en de CPU in de gaten gehouden via "taakbeheer". wat mij opviel was het hoge gebruik van schijf en CPU door Firefox. Ik ben nu overgeschakeld naar windows edge als browser.

  gezien de winkel momenteel dicht is en ik in het verleden ben geholpen geweest via dit forum richt ik mij tot jullie voor hulp in deze situatie.

  het betreft geen BSOD maar ik heb toch het MTB bestand aangemaakt met de miniToolBox en in bijlage toegevoegd. misschien geeft dit al nuttige info.

  graag advies in deze probleem situatie.

  groeten,

  chrispie
  Bijgevoegde Bestanden
  Chrispie
Working...
X