Mededeling

Collapse
No announcement yet.

nieuwe microsoft edge gedownload na een update maar deze werkt niet naar behoren

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • nieuwe microsoft edge gedownload na een update maar deze werkt niet naar behoren

  Steeds ik op microsoft edge klik opent er een nieuw tabblad met allerhande rotzooi die ik niet wil ik wil alleen uitkomen op de pagina www.google.com de rest wil ik niet maar de website www.google.be is leeg. Bij de vorige edge kwam ik steeds ik een nieuw tabblad opende uit op www.google.com nu ius dat alleen de eerste keer. Hoe krijg ik dat terug gezet als voorheen of is deze nieuwe edge terug te verwijderen ze zouden beter alles laten zoals het is als word maar ingewikkelder en ingewikkelder.

 • #2
  En ik heb een vermoeden dat er nog mensen zijn met hetzelfde probleem nu is de vraag kan ik die oude edge er terug op zetten of eventueel de update verwijderen. En hoe schakel ik automatische updates uit van microsoft want ik vrees dat ik anders hetzelfde aan de hand ga hebben op mijn laptop. Dat wil ik wel voorkomen. https://answers.microsoft.com/nl-nl/...c-515b3b369cb1

  Comment


  • #3
   Heb hier ook Edge, de chromium versie, gebruik ik ipp niet maar als ik hem open heb daar geen last van.
   https://support.microsoft.com/nl-nl/...-block-pop-ups

   Al gescand met Adwcleaner en Malwarebytes free?

   Comment


   • #4
    Ja maar ik denk dat je me verkeerd begrijpt. de eerste keer opent mijn startpagina maar als ik nog eens op het icoon microsoft edge klik dan verschijnt mijn startpaghina google niet meer. Recht heb ik de pagina die steeds opende maar met de nieuwe edge is de 2de pagina vervangen door een andere met nieuws enz... Zie bijlage.
    Bijgevoegde Bestanden

    Comment

    Working...
    X