Mededeling

Collapse
No announcement yet.

pmkji.exe ???

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • pmkji.exe ???

  Beste,
  tijdens het downloaden is zaterdag mijn andere laptop gewoon uitgevallen. Het is te zeggen : mijn scherm werd gewoon zwart, maar de pc-leds brandden nog. Heb hem moeten uitschakelen door de powerknop 5sec. in te houden en na een heropstart reageerde mijn wireless-knop (om wireless aan te zetten) niet meer en werkte mijn ZONEALARM niet meer en startte mijn AVG Control Center niet meer op. Ik heb wel AVG free edition test center kunnen activeren. Heb em laten scannen en hij vond maar liefst 51 treaths !!!
  Hiervan heeft AVG er 47 gedeleted. Ik had ook op die laptop SPYBOT SEARCH & DESTROY staan (alhoewel niet up-to-date) en die vond (en repareerde) ook nog 4 treaths. Als ik daarna terug scan met AVG vindt die niets meer, maar na elke heropstart vindt die terug 1 virus in pmkji.exe.
  Ik geraak dus ook nog steeds niet online en die AVG CC en zone-alarm werken ook niet en telkens als ik opstart krijg ik eerst een foutmelding van windows : c:\WINDOWS\system32\pmkji.exe ""kan geen toegang tot het opgegeven apparaat, pad of bestand krijgen. Mogelijk hebt u geen toegangsmachtigingen voor het item"".
  Ik kan enkel OK kiezen en dan krijg ik de melding : ""kan het bestand C:\WINDOWS\system32\pmkji.exe, dat in het register staat vermeld, niet laden of starten. Controleer of dit bestand bestaat op uw computer of verwijder de verwijzing naar dit bestand uit het register."".
  Ook hier kan ik enkel OK kiezen. Dan kom ik dus op mijn bureaublad alwaar er onderaan rechts op mijn taakbalkje een balonnetje oplicht met een security warning die zegt :""your computer may be infected with harmful or unwanted software! Click here to learn more ... "". En als ik daar dan eens ff op klik krijg ik dus reclame van een anti-spyware programma of zo en waar ik zelfs op "full scan" kan klikken.
  Dit komt steeds weer terug en ik geraak dus niet meer online.
  Heb al verschillende anti-spyware-progjes gedownload en laten scannen, maar tevergeefs....
  Kan ermij iemand uit mijn trieste situatie helpen aub ???
  Please
  Bedankt op voorhand.
  PS: nog aan iedereen mijn oprechte beste en virusvrije wensen voor 2008.

 • #2
  Doe dit maar even:

  Lees eerst de handleiding van HijackThis:


  Lees dan het volgende bericht goed door:


  Plaats daarna je HijackThis-log in de daarvoor bestemde forumsectie:


  Vermeld ook daar je probleem erbij.

  Een expert zal je dan helpen. Let op: het is op het moment redelijk druk in de HijackThis-sectie, heb dus even geduld.

  Veel succes
  Blackbird
  Met vriendelijke groet,
  Blackbird

  Comment

  Sorry, you are not authorized to view this page
  Working...
  X